Menu Sluiten

Prijzen Afslank Behandeling Grimbergen

De kliniek voor huidverbetering in regio Grimbergen. Meer dan 10 jaar professionele ervaring in huidtherapie, lichaams- en gelaatsverzorging. Specialist in huidverbetering.

91723969172396

More info

tags: Advies Afslank Behandeling Grimbergen – Afslank Behandeling Grimbergen – Afslank Behandeling Provincie Brabant – Huidanalyse – Huidtherapie – 

Wenst u meer info over prijzen afslank behandeling grimbergen kijk dan vlug op https://beautycomplete.be | Prijzen Afslank Behandeling Grimbergen

. Dit is een populaire behandeling voor het verminderen van cellulite en vet op de buik, benen, armen of rug. Voor een kuur van 10 sessies betaal je €850,-. Dit pakket is ideaal voor het aanpakken van multiple probleemgebieden.

Naast cryolipolyse bieden we ook ultrasone therapie aan. Deze innovatieve methode zorgt voor een gerichte afbraak van vetcellen zonder schade aan te brengen aan het omliggende weefsel. Een behandeling van 30 minuten kost €50,- en voor een complete kuur van 12 sessies betaal je €500,-.

De voordelen van afslanken bij Beauty Complete

Beauty Complete is meer dan alleen een afslank instituut. Onze gekwalificeerde specialisten staan klaar om jou professioneel advies te geven over welke behandeling het beste bij jouw wensen past. Wij geloven dat iedere cliënt uniek is en daarom bieden wij persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen.

Daarnaast werken wij met de nieuwste technologieën en apparatuur om de beste resultaten te garanderen. Door onze jarenlange ervaring en expertise zijn wij in staat om jouw persoonlijke doelen te bereiken en ervoor te zorgen dat jij je op je best voelt.

Maak vandaag nog een afspraak

Wil jij ook graag afslanken en cellulite verminderen? Maak dan vandaag nog een afspraak bij Beauty Complete in Grimbergen. Onze behandelingen zijn niet alleen effectief, maar ook betaalbaar. Door het combineren van verschillende behandelingen kunnen wij jouw lichaam op de meest efficiënte manier sculpteren.

Neem nu contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek zelf de voordelen van onze afslank behandelingen. Wij helpen jou graag op weg naar een slank en stralend lichaam!

Afslanken prijzen: Wat zijn de kosten van een afslank behandeling in Grimbergen?

Ben je op zoek naar een effectieve manier om af te slanken en cellulite te verminderen? Dan ben je bij Beauty Complete in Grimbergen aan het juiste adres. Onze afslank behandelingen zijn speciaal ontworpen om je te helpen jouw ideale lichaamsvorm te bereiken. Maar wat zijn eigenlijk de prijzen voor deze behandelingen? In dit artikel zullen we je meer vertellen over de kosten van een afslank behandeling in Grimbergen.

Waarom kiezen voor een afslank behandeling?

Voordat we ingaan op de prijzen, is het belangrijk om te begrijpen waarom mensen kiezen voor een afslank behandeling. Ondanks het volgen van een gezond dieet en regelmatig sporten, kan het lastig zijn om bepaalde probleemgebieden te verminderen. Dit komt doordat vetcellen op deze plekken vaak dieper in het lichaam liggen en niet makkelijk te bereiken zijn door middel van traditionele methoden. Een afslank behandeling biedt dan uitkomst.

Door middel van moderne technieken zoals cryolipolyse of ultrasone therapie, kunnen wij specifieke gebieden op het lichaam aanpakken waar overtollig vet zich heeft opgehoopt. Hierdoor kun je snel en effectief afvallen en mooi gevormde contouren creëren.

De kosten van een afslank behandeling in Grimbergen

De prijzen voor een afslank behandeling kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen type behandeling en de duur ervan. Bij Beauty Complete bieden we verschillende afslank opties aan, waaronder pakketten die meerdere behandelingen combineren voor optimale resultaten.

Een basispakket bestaande uit 5 sessies met cryolipolyse kost bijvoorbeeld €450,-


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf
.

Prijzen afslank behandeling grimbergen

!–StopPubText–>.